dharmakeskusBuddhalainen Dharmakeskus järjestää meditaatiokursseja, eri pituisia retriittejä sekä ohjattuja meditaatiohetkiä.

Meditaatiokursseja on kahdentasoisia, kaikille avoimia peruskursseja sekä meditaation perusteet hallitseville jatkokursseja.

Peruskurssien meditaatioharjoituksiin kuuluvat keskittymisharjoitukset, positiivisten tunteiden kehittämisharjoitukset (metta-meditaatio), Puhtaan maan visualisaatioharjoitukset sekä yksinkertaiset visualisaatioharjoitukset. Näistä tiedotetaan verkkosivuillamme sekä postituslistalla.

Jatkokurssit sisältävät tantristen perinnelinjojen visualisaatioharjoituksia. Tärkeimmät tantriset perinteet, joiden opetuksiin ja harjoituksiin paneudutaan, ovat marpa, nyingma, kagyü, chod ja sakya. Kurssit on tarkoitettu Dharmakeskuksen toimintaan osallistuville ja meditaation perusteet tunteville. Näistä tiedotetaan sisäisellä postituslistalla. Tiedustelut info(at)dharmakeskus.fi tai p. 040 559 3874.

Harjoituksemme perustuvat Jamgon Kongtrulin, Dilgo Khyentsen, Kalu rinpochen ja Dalai-laman välittämiin harjoituksiin. Opettajamme on suomalainen Maitreya, joka on Dharmakeskuksen perustaja.

 

 

Toiminta Meditaatio Buddhalaisia tekstejä 8 uhrausta Yhteystiedot